Szépségszalon virtuális séta

Virtuális séta példa

A mostani korban az emberek egyre több időt töltenek online és mindinkább interaktív tartalmakat várnak el. Itt jön képbe a 3D-s kamera, amely nem csak pillanatképet tud megörökíteni, hanem a segítségével bejárhatóvá válik az adott szalon. A végeredmény lélegzetelállító mobilon és asztali számítógépen is! Ennek köszönhetően létrejöhet egy olyan Virtuális Túra, amivel a kliensek virtuálisan is bejárhatják vállalkozását és kedvet kapnak ahhoz, hogy élőben is ellátogassanak oda!

Google megbízható fotós Google local contributor
Statisztika növekedés ikon

Szívesen körbevezetné új klienseit a szalonjában? A Virtuális Séta használatával betekintést engedhet az enteriőrbe, szinte életre kel vele a szalon. Az így kapott digitális élménynek köszönhetően a kliensek szívesebben és nagyobb eséllyel fognak ellátogatni Önökhöz!

Azt látjuk, hogy akinek van virtuális sétája, annak átlagosan 23%-kal növekedett a látogatottsága. Így ha szeretne több klienst szerezni, akkor érdemes virtuális sétát készítenie.

VR / virtuális séta

VR / virtuális séta

Hamarosan publikáljuk szépségszalon alkalmazásunkat, ahova azokon a helyeken lehet majd körbenézni, ahol vitruális sétát készítünk. Sőt, a jövőben promociós célra Google Cartboard-ot is tervezünk készíteni, hogy minél több emberhez eljuttassuk a VR élményét!

Tematikus aloldalak

Tematikus aloldalak

Tematikus aloldalakat készítünk (városokról, városrészekről). Aki megrendeli szolgáltatásunkat, csak azok szerepelhetnek az aloldalainkon.

Street View publikálás

Street View publikálás

Az elkészült 3D-s képeket publikáljuk a Google Street View-ban is, így aki térképen keres helyet virtuálisan be tud nézni az adott helyre.

Extra szolgáltatások

HDR fotók

HDR fotók

890 Ft +ÁFA / fotó

A 3D-s képek mellett lehetőség van nagyfelbontású és kiváló minőségű HDR fotók készítésére, akár utólag is!

Pontos alaprajz

Pontos alaprajz

8.900 Ft +ÁFA

A pontos lézeres méréseknek köszönhetően az alaprajz nézet mellett műszaki alaprajz készítése is igényelhető.

3D fájlcsomag

3D fájlcsomag

24.900 Ft +ÁFA

Igény esetén pontfelhő (.xyz) és háromdimenziós (.obj) fájlokkal tudunk szolgálni, melyek könnyedén importálhatóak tervezőszoftverekbe.

Megrendelés lépései

01.

Megrendelés

Első lépésben rendelje meg a szolgáltatást weboldalunkon keresztül. A megrendeléshez 20.000 Ft +ÁFA díjat kell fizetni. A fennmaradó díjat fotózás után kell csak fizetni.


Megrendelem

02.

Időpont egyeztetés

Következő lépésben kollégánk felkeresi időpontegyeztetés végett. Információt küldünk a fotózással kapcsolatos tudnivalókról.


03.

Fotózás

Ez után következik maga a fotózás (talán a leglátványosabb és legizgalmasabb rész :)


04.

Publikálás

A fotózás után feldolgozzuk a képeket, publikáljuk a virtuális sétát és küldjük a végszámlát.


Kövezkező lépés

Tovább a megrendeléshez

Kapcsolat

A virtuális séta készítését partnerünk, a Space3 készíti. Bármilyen kérdés felmerül, nyugodtan keresse őket az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: (+36) 20 / 400 1140

E-mail cím: info@space3.hu

Google megbízható fotós