szépségszalon hírek

Varok mindenkit szeretettel aki egy kis kikapcsolodásra vágyik ebben a stresszes idöszakban. Csak messengeren tudtok kérni idöpontot.

Niki masszázs
2020.04.04.

Maharishi hatalmas erejű meditációit nap mind nap tapasztalhatjuk, reggel és este is. Mi, akik minden nap jelen vagyunk, végtelen nyugalmat, békét és stabilitást érzünk magunkban és ez kisugárzik a közvetlen és tágabb környezetünkre. Érezhető, kézzel fogható a változás. Ezekben a napokban rendkívüli bolygóállások alatt hatalmasat léphetünk előre, nevezhetjük ezt akár dimenzióugrásnak is. Csatlakozzunk minél többet Maharishi tiszta szándékú, önzetlen meditációjához - önmagunk, a környezetünk, a...

Kedves Vendégeim!
Nagyon hiányoztok és sokat gondolok Rátok. Remélem mindannyian jól vagytok, szeretteitek is biztonságban vannak.
Közeledik a húsvét, amire nem csak lélekben készültünk, hanem friss és szép frizurákkal is. Bármennyire is szeretnék találkozni veletek, még néhány hét (2?)türelmet kérek.
Tudom, hogy többen nagyon ügyesek vagytok, ha szeretnétek hajat festeni, én mindent biztosítok hozzá. Szívesen összeállítom a csomagod, természetesen beszerzési áron. Hívjatok vagy írjatok!
A helyzethez...

A különös helyzetre való tekintettel májusig akciós áron lehet sportolni,méregteleníteni,immunrendszert erősíteni:csupán 2200.-forintért/alkalom
Garantáltan tisztaságban,fertőtlenítve,és egyedül tekerhetsz!!
Bejelentkezés szükséges:06-70-453-3713

Balance stúdió
2020.04.04.

Kedves Vendégeink! Kérésetekre kinyitottuk szoláriumunkat. A hét minden napján 08:00-19:00-ig. Mindenkit kérünk a higiéniai előírások betartására! (A rózsaszín flakon tartalmazza a fertőtlenítőszert!!!)

Beauty Studio
2020.04.04.

Az aromaterápia lehet egy kiegészítő, vagy éppen az egyik formája a szorongás kezelésének, mint alternatív gyógyászati lehetőség, és ennek során illóolajokat használunk, amelyek befolyásolják a beteg hangulatát, pszichés státuszát vagy egészségét.

Essentialheal
2020.04.04.

Mai reggelt is kezdjük egy kisvirággal

Legyen Csodaszép, vidám napotok!
Ölelés Domi

Domi Nails & Lashes
2020.04.04.

Képek a karanténból

Soft powder szemöldök tetoválás

#erdeizitasminktetoválás #szolnok #ispankrt3 #sminktetovalasszolnok #kozmetikaitetovalas #puderesszemoldoktetovalas #neszeddleavarat #szemoldoktetovalasszolnok #pmuszolnok #pmuartist #pmuworld #softpowderbrow #brow #brows #instaphoto #instadaily #instagood #pmubrows #xions #permablend #permablendpigments #face #tusvonal #szemhejtetovalas #smokeyeye #pmulips

Annyira tavaszi, annyira jó...legalább a körmünk legyen vidám ilyen helyzetben!

Uti Marcsis Studio
2020.04.04.

Útjelzők a selyemúton